Komentáře

1 Zítra Zítra | Web | 6. ledna 2014 v 21:08 | Reagovat

To sedí :D...právě jsem snědla celý svůj týdenní příděl. Nesmím si ho kupovat častěji než jednou týdně, nebo mě zruuinuje. Miluju tu chuť. Jím ho samotné, ale výborně se hodí do kaší na snídani, neboť upraví jejich kyselost.

2 Ko Ky Ko Ky | Web | 7. ledna 2014 v 16:12 | Reagovat

vypadá to moc hezké a musí to být zdravé,ale mě by to určitě nechutnalo :)

3 Kristl Kristl | Web | 7. ledna 2014 v 21:28 | Reagovat

Čoveče o tomhle ovoci jsem ještě neslyšela :).. no musím se ještě hodně vzdělávat :D.
Povedený článek :).

4 Natasha♥ Natasha♥ | Web | 8. ledna 2014 v 19:34 | Reagovat

Líbí se mi tvůj blog, nechceš spřátelit? :) Jsem "nová" :D

5 Tereza Tereza | E-mail | Web | 8. ledna 2014 v 21:12 | Reagovat

Miluju goji, jedla bych ho po kilech :-D

6 Karoline :) Karoline :) | E-mail | Web | 8. ledna 2014 v 22:29 | Reagovat

supr článek, goji mám ráda :) nejlépe s hádlovo-jablečnou kaší :)

7 Karoline :) Karoline :) | E-mail | Web | 8. ledna 2014 v 22:30 | Reagovat

*jáhlovo

8 Slečna A. Slečna A. | Web | 10. ledna 2014 v 10:59 | Reagovat

Dávám si ho do vloček :) Teda, dávám :D V pondělí jsem si koupila svůj první pytlíček :) Tak to mě těší, že to má takové vlastnosti :)) Chtěla bych to ale hrozně zkusit čerstvé.

9 Magdaléna Magdaléna | Web | 11. ledna 2014 v 16:54 | Reagovat

:) Babička od jedné paní, která se čínské medicíně věnuje, dostala podobnou pikslu jako ty. A stále doma leží... Do kaše mě to moc neláká, ale... šlo by to přidat například pod maso?

10 kačka kačka | E-mail | Web | 5. července 2014 v 20:33 | Reagovat

Mne tiež chutí pripomína mi to hroziena so slabým čili

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.